Online & Social

Vormgeving

Kings of Media ontwerpt geen logo’s, wij ontwikkelen logo’s. Een logo is dan ook veel meer dan een ‘plaatje’, uw logo, dat bent u! Te vaak nog zien wij logo’s die de signatuur van het reclamebureau dragen, maar het moet juist de identiteit van het bedrijf of merk weergeven.
 
Een goed logo staat nooit op zichzelf, het is ingebed in een ondersteunende huisstijl. Deze huisstijl ontwikkelen wij op zo’n wijze dat wij vooraf al weten dat deze praktisch heel goed bruikbaar is. Beperkingen en obstakels in logo en huisstijlgebruik is ons een gruwel in het oog.

Onderscheidend vermogen én gemak
In het hedendaagse landschap is online presence niet meer weg te denken; iedereen is online; geen ontkomen aan. Maar hoe u zich online presenteert daar is wel een verschil te maken. Het gemak van het menu, bent u onderscheidend genoeg? Zoveel vragen zijn er te maken. 

“Online presence is niet meer weg te denken”

Kings of Media zoekt samen met u naar de juiste taal online en helpt op die manier uw merk versterken en uw verkopen een boost te geven.

Niet voor niets werken wij samen met gerenommeerde internetbureaus die onze vaardigheden inzetten om hun klanten te helpen; een formule die werkt!

Wilt u aan de slag op Social Media, wilt u beter vindbaar zijn, heeft u moeite met de juiste toon te vinden?

Wij helpen u verder met specialisten op het gebied van SEO, internetmarketing, influencermarketing en tekstschrijvers.

Logo & Huisstijl

Fusie & Overname

Beursstand & Communicatie

Bedrijf & Omgeving

Product & Marketing

Online & Social

Consultance & Training

Brand Management

Hoogeveenenweg 85a
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

1017 EZ Amsterdam
Keizersgracht 760A

010 - 292 97 51

010-2929751


Hoogeveenenweg 85a
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Aanmelden