Logo & Huisstijl

Identiteit; dat is het sleutelwoord
Een goed logo is veel meer dan een mooi en herkenbaar plaatje; Het zegt alles over u. Voor de merkwaarde is het goed dat het logo goed en herkenbaar wordt gebruikt. Verkeerd gebruik kan schade opleveren aan het imago. Belangrijk dus om het gebruik vast te leggen in een huisstijlhandboek (guidelines) Kings of Media ontwikkelt dat voor u en geeft u gemakkelijke tools om uw huisstijl te bewaken.

Uw huisstijl gaat veel verder dan alleen uw visitekaartje of folder. Uw bedrijfspand, ud bedrijfsauto’s, de vlaggen en eventueel zelfs bedrijfskleding. Eigenlijk alles wat gelieerd is aan uw bedrijf moet in lijn liggen. Daarom is het zo belangrijk voor u om met Kings of Media in gesprek te gaan. Met ons als partner haalt u een bredere visie in huis dan een los reclamebureau, een los beletteringsbedrijf, een interieurbouwer, een webdesigner, etc.

“Versterken van de merkwaarde”

Wij versterken dus de merkwaarde door een stevige basis te leggen.

Kings of Media; huisstijlspecialisten

Vormgeving

Kings of Media ontwerpt geen logo’s, wij ontwikkelen logo’s. Een logo is dan ook veel meer dan een ‘plaatje’, uw logo, dat bent u! Te vaak nog zien wij logo’s die de signatuur van het reclamebureau dragen, maar het moet juist de identiteit van het bedrijf of merk weergeven.
 
Een goed logo staat nooit op zichzelf, het is ingebed in een ondersteunende huisstijl. Deze huisstijl ontwikkelen wij op zo’n wijze dat wij vooraf al weten dat deze praktisch heel goed bruikbaar is. Beperkingen en obstakels in logo en huisstijlgebruik is ons een gruwel in het oog.

Logo & Huisstijl

Fusie & Overname

Beursstand & Communicatie

Bedrijf & Omgeving

Product & Marketing

Online & Social

Consultance & Training

Brand Management

Hoogeveenenweg 85a
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

1017 EZ Amsterdam
Keizersgracht 760A

010 - 292 97 51

010-2929751


Hoogeveenenweg 85a
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Aanmelden