Fusie & Overname

Vormgeving

Kings of Media ontwerpt geen logo’s, wij ontwikkelen logo’s. Een logo is dan ook veel meer dan een ‘plaatje’, uw logo, dat bent u! Te vaak nog zien wij logo’s die de signatuur van het reclamebureau dragen, maar het moet juist de identiteit van het bedrijf of merk weergeven.
 
Een goed logo staat nooit op zichzelf, het is ingebed in een ondersteunende huisstijl. Deze huisstijl ontwikkelen wij op zo’n wijze dat wij vooraf al weten dat deze praktisch heel goed bruikbaar is. Beperkingen en obstakels in logo en huisstijlgebruik is ons een gruwel in het oog.

Fusie, the next step
Bij een bedrijfsovername of een fusie (sportvereniging?) komt veel kijken. Kings of Media richt zich op de identiteit en de communicatie rondom deze transities.
Communicatie naar de markt toe is erg belangrijk, communicatie naar het personeel toe misschien nog wel belangrijker.

“Een zachte landing behoudt de waarde van de overgenomen partij ”

Vaak hangt er rond overnames of fusies een wolk van onzekerheid. De productiviteit en het moraal nemen af en dit kost erg veel geld.
Met gerichte campagnes op het personeel proberen wij de moraal zo hoog mogelijk te houden en de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Communicatie naar de markt is ook belangrijk; een zachte landing behoudt de waarde van de overgenomen partij het beste.
 Logo en huisstijl transities zijn projecten waar Kings of Media de ideale partij voor is. Het toepassen en vervangen van de logo’s, door de hele organisatie heen: wij kunnen dat als de beste.

Samen ontwikkelen we het transitieplan en gaan we aan de slag; de deadlines worden gehaald en de overgang gaat zo soepel mogelijk.
U hoeft geen losse bedrijven meer in te schakelen; één centraal punt en alles wordt voor u geregeld.

Daar is Kings of media sterk in

Logo & Huisstijl

Fusie & Overname

Beursstand & Communicatie

Bedrijf & Omgeving

Product & Marketing

Online & Social

Consultance & Training

Brand Management

Hoogeveenenweg 85a
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

1017 EZ Amsterdam
Keizersgracht 760A

010 - 292 97 51

010-2929751


Hoogeveenenweg 85a
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Aanmelden