Consultance & Training

Vormgeving

Kings of Media ontwerpt geen logo’s, wij ontwikkelen logo’s. Een logo is dan ook veel meer dan een ‘plaatje’, uw logo, dat bent u! Te vaak nog zien wij logo’s die de signatuur van het reclamebureau dragen, maar het moet juist de identiteit van het bedrijf of merk weergeven.
 
Een goed logo staat nooit op zichzelf, het is ingebed in een ondersteunende huisstijl. Deze huisstijl ontwikkelen wij op zo’n wijze dat wij vooraf al weten dat deze praktisch heel goed bruikbaar is. Beperkingen en obstakels in logo en huisstijlgebruik is ons een gruwel in het oog.

Identiteit; dat is het sleutelwoord
“Je komt verder door te delen”; met die gedachte bedachten wij het plan om onze klanten tips en trucs mee te geven. Wij hebben niet voor niets 30 jaar ervaring in de reclame- en presentatiewereld.
Die kennis kunnen we voor ons zelf houden en alleen gebruiken op het moment dat onze klanten daarom vragen, maar we kunnen al onze expertise ook delen.

Wij kunnen enorm genieten van de sprongen vooruit die onze klanten maken met de opgedane kennis en vaardigheden. Wij geven naast trainingen over logo & huisstijlgebruik ook trainingen op mentaal vlak; teamopstellingen, leiderschapstrainingen en persoonlijke begeleiding.
Wij geloven in de mensen achter het merk; we promoten een merk maar gaan een relatie aan met het persoon achter het merk.
Dat kan de directeur zijn, dat kan de marketingmanager zijn, de ondernemer.

Vertel ons wat jij bent en wat je ambities zijn.

“Je komt verder door te delen”

Speelt er een project en zijn er vragen over hoe om te gaan met bijvoorbeeld huisstijl, logo en communicatie daar omheen? Wij kunnen ook aanschuiven aan de tafel en mee discussiëren en de richting helpen bepalen.

Wij doen dit bij bijvoorbeeld plannen om een bedrijf over te nemen, fusies van bedrijven, fusies van sportverenigingen e.d.. Wij komen graag langs om u te informeren over hoe wij u kunnen bijstaan.
Maak het werk makkelijker en ga voor resultaat.

Logo & Huisstijl

Fusie & Overname

Beursstand & Communicatie

Bedrijf & Omgeving

Product & Marketing

Online & Social

Consultance & Training

Brand Management

Hoogeveenenweg 85a
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

1017 EZ Amsterdam
Keizersgracht 760A

010 - 292 97 51

010-2929751


Hoogeveenenweg 85a
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Aanmelden