Beursstand & Communicatie

Verhoog uw ROI
Deelnemen aan een (vak)beurs kan lukratief zijn. Het jezelf laten zien, aanwezig zijn in de markt, relaties opfrissen of juist de nieuwste producten en snufjes laten zien. Voor een succesvolle beurs is wel een investering nodig. Kings of Media helpt u bij het bepalen van de juiste keuzes zodat u geen geld uitgeeft aan de verkeerde zaken. De communicatie voor de beurs is belangrijk, de vindbaarheid op (herkenbaar?) de beurs, de look and feel van de stand, de juiste graphics en promoties; het zijn allemaal keuzes.
 
Een goede training/instructie van de crew op de stand is belangrijk en denkt u ook eens aan een goede registratie van de bezoekers zodat u na de beurs gericht contact kan zoeken.

Een leuke actie op de stand, hoe doe je dat? Hoe houd je de aandacht vast, hoe verleid je de klant tot aankoop? Vragen waar wij bij Kings of Media antwoorden op hebben.
 
We gaan graag met u in gesprek

“verhoog de impact van uw stand”

Vormgeving

Kings of Media ontwerpt geen logo’s, wij ontwikkelen logo’s. Een logo is dan ook veel meer dan een ‘plaatje’, uw logo, dat bent u! Te vaak nog zien wij logo’s die de signatuur van het reclamebureau dragen, maar het moet juist de identiteit van het bedrijf of merk weergeven.
 
Een goed logo staat nooit op zichzelf, het is ingebed in een ondersteunende huisstijl. Deze huisstijl ontwikkelen wij op zo’n wijze dat wij vooraf al weten dat deze praktisch heel goed bruikbaar is. Beperkingen en obstakels in logo en huisstijlgebruik is ons een gruwel in het oog.

Logo & Huisstijl

Fusie & Overname

Beursstand & Communicatie

Bedrijf & Omgeving

Product & Marketing

Online & Social

Consultance & Training

Brand Management

Hoogeveenenweg 85a
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

1017 EZ Amsterdam
Keizersgracht 760A

010 - 292 97 51

010-2929751


Hoogeveenenweg 85a
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Aanmelden