Bedrijf & Omgeving

Vormgeving

Kings of Media ontwerpt geen logo’s, wij ontwikkelen logo’s. Een logo is dan ook veel meer dan een ‘plaatje’, uw logo, dat bent u! Te vaak nog zien wij logo’s die de signatuur van het reclamebureau dragen, maar het moet juist de identiteit van het bedrijf of merk weergeven.
 
Een goed logo staat nooit op zichzelf, het is ingebed in een ondersteunende huisstijl. Deze huisstijl ontwikkelen wij op zo’n wijze dat wij vooraf al weten dat deze praktisch heel goed bruikbaar is. Beperkingen en obstakels in logo en huisstijlgebruik is ons een gruwel in het oog.

Klopt uw verhaal?
Met een mooi logo en een prachtige website bent u er nog niet, of dacht u van wel? Uw bedrijf staat past écht als het hele plaatje klopt.

Als u aankomt rijden op kantoor stop dan een keer voordat u op de parkeerplaats aankomt. Pak uw visitekaartje, open uw website en kijk dan naar uw bedrijfspand. Is dit hetzelfde beeld als op het papieren visitekaartje? Past dit pand bij uw website?

“Gemotiveerd personeel is veel productiever”

Kings of Media probeert eenheid te creëren in al uw (reclame) uitingen, dus ook in uw bedrijfspand en de route er naar toe.
Ook binnen in uw pand gaan wij aan de slag. Een entree die klopt, die smaakt naar meer? Dat is wat wij doen. Eenheid in logo, kleur en vorm.

Maar ook de sfeer van uw kantoor is belangrijk, uw personeel draagt uit wat uw onderneming is. Wij motiveren uw personeel en maken van uw medewerkers echte ambassadeurs; trots op het bedrijf en de producten.
Gemotiveerd personeel is ook veel productiever dus elke investering wordt terugverdient.

Logo & Huisstijl

Fusie & Overname

Beursstand & Communicatie

Bedrijf & Omgeving

Product & Marketing

Online & Social

Consultance & Training

Brand Management

Hoogeveenenweg 85a
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

1017 EZ Amsterdam
Keizersgracht 760A

010 - 292 97 51

010-2929751


Hoogeveenenweg 85a
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Aanmelden