Ons verhaal

Vormgeving

Kings of Media ontwerpt geen logo’s, wij ontwikkelen logo’s. Een logo is dan ook veel meer dan een ‘plaatje’, uw logo, dat bent u! Te vaak nog zien wij logo’s die de signatuur van het reclamebureau dragen, maar het moet juist de identiteit van het bedrijf of merk weergeven.
 
Een goed logo staat nooit op zichzelf, het is ingebed in een ondersteunende huisstijl. Deze huisstijl ontwikkelen wij op zo’n wijze dat wij vooraf al weten dat deze praktisch heel goed bruikbaar is. Beperkingen en obstakels in logo en huisstijlgebruik is ons een gruwel in het oog.

Beginnen bij de basis
Kings of Media is een jong bureau gespecialiseerd in visual branding. Met andere woorden; wij zorgen ervoor dat uw bedrijf en merken maximaal presteren als het om herkenbaarheid, waardering en vooral zichtbaarheid gaat.
 
Voor ons is een logo geen plaatje maar de grafische weergave van de corporate identity; de ziel en de missie van het merk.
Met de ziel bedoelen we de waarden die verankerd liggen in het bedrijf, het personeel. De missie is waar willen we heen met het merk, wie willen we aanspreken?
 
Elk logo moet ondersteund worden met aanvullende huisstijlelementen; vastgelegd in het huisstijlhandboek. Door consequent om te gaan met de regels rond het logo gebruik wordt de herkenbaarheid vergroot en groeit het merk in waarde. Het klinkt niet moeilijk maar het gaat zo vaak fout. Nee, niet alleen op kleine schaal maar ook grote wereldspelers maken nog fouten.

Niet iedereen is een Coca Cola of een Red Bull, maar we kunnen wel van ze leren. Kijk maar eens hoe consequent en goed deze bedrijven zijn in hun uitingen. Zonder één woord te lezen weet iedereen al om welk merk het gaat. Daarom loont het ook om te investeren in goed logogebruik. Kings of Media helpt u daarbij.

“Het loont om te investeren in goed logogebruik”

Wij zijn een jong bureau maar wij stoelen op jarenlange ervaring. Met onze twee uitvalbases; Amsterdam en Rotterdam bedienen wij onze klantenkring. We maken graag een afspraak met u.

“People do judge a book by it’s cover”
Zorg dat je bedrijf er goed uitziet

Hoogeveenenweg 85a
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

1017 EZ Amsterdam
Keizersgracht 760A

010 - 292 97 51

010-2929751


Hoogeveenenweg 85a
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Aanmelden